BredaPT On The Spot

BredaPT On the spot

Uw werknemers zijn uw grootste goed. Vitale werknemers zijn essentieel voor uw bedrijf. Gezonde werknemers zijn productiever en het is ruimschoots bewezen dat het verzuim lager is als de werknemers een gezond en vitaal zijn.

Daarnaast is het voor de werknemers ook erg leuk om met collegae te sporten, goed voor de teambuilding.

BredaPT kan en wil middels BredaPT On the Spot een bijdrage leveren aan de vitaliteit van u en uw werknemers.

Wilt u een bijdrage leveren aan de vitaliteit van uw medewerkers? Dan is BredaPT On The Spot de juiste keuze.

BredaPT biedt u en uw werknemers Personal Training en/of Personal Group Training onder begeleiding van een gespecialiseerd Personal Trainer en fysiotherapeut.

Door gezellige, gevarieerde en intensieve trainingen die gericht zijn op kracht en conditie streven wij naar het behalen van specifieke doelstellingen die middels een uitgebreide intake worden bepaald.

Trainen met personal trainers van BredaPT zorgt ervoor dat u en uw medewerkers werken aan een betere gezondheid waar zij zowel op het gebied van werk als privé profijt van hebben.

Zoals de naam al verklapt komen we bij jullie loctie langs om de trainingen te verzorgen voor u en uw medewerkers. De keuze is aan u om voor, tijdens of na werktijd trainingsmomenten te plannen.

Om de trainingen aan te kunnen bieden hebben wij wel wat ruimte nodig om veilig, 1,5 – 2 meter afstand, te kunnen trainen. Een ruimte in uw bedrijf waar 2-6 personen kunnen trainen is ideaal. Uiteraard kunnen wij de trainingen ook buiten aanbieden. Denk aan een stuk tuin of een deel van een parkeerplaats. Wij passen onze trainingen aan de mogelijkheden van uw locatie aan.

De materialen waarmee getraind worden door BredaPT verzorgd.

Het concept van ‘BredaPT On The Spot is dat wij bijvoorbeeld 3 uur aanwezig zullen zijn en dan 3 keer een training van 1 uur zullen verzorgen. Werknemers kunnen zich hiervoor aanmelden waardoor er in deze opzet dus tussen de 12 en 24 personen deel kunnen nemen aan de sporturen. Daarnaast kunnen wij ook nog individuele coaching momenten inplannen met werknemers die een stapje verder willen gaan in het proces van een fitter en vitaler bestaan. Wanneer u als werkgever nog een stapje verder wilt gaan kunnen wij ook educatie geven door middel van informatieve presentaties/workshops met betrekking tot sport en voeding.

Momenteel is het een trend om als werkgever te investeren in de gezondheid van de werknemers. Deze trend met betrekking tot vitaliteit en gezondheid op de werkvloer zorgt op termijn voor een duurzamere inzetbaarheid van de werknemers. Tevens is het voor de werknemers een mogelijkheid om zijn of haar collega op een andere manier te leren kennen.

Bent u geintresseerd in BredaPT on the Spot? Neem contact met ons op en wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Together we achieve more!

Heeft u binnen u bedrijf nou niet te ruimte om dit te doen dan is het ook mogelijk om het bij BredaPT te organiseren en gebruik te maken van al onze faciliteiten.

De tarieven die wij hanteren voor BredaPT On The Spot zijn 60 euro per uur. Omdat wij graag in de eerste fase de mogelijkheid willen bieden voor een pilot van 3-4 weken haneteren wij in deze pilot fase fase een tarief van 45 euro per 60 minuten training. Hierin willen we u en de werknemers de ruimte bieden om kennis te maken met ons en concept tegen een gereduceerd tarief.Wanneer er grotere aantallen, 8 personen of meer, zijn kunnen we ook richting een bootcamp structuur gaan. Dit doen we allemaal in overleg met de aanbieder.De kosten die gemaakt worden zijn aftrekbaar voor de werkgever.Kortom: wilt u als werkgever investeren in de vitaliteit van uw personeel. Neem dan contact met ons op en dan gaan we samen kijken hoe we binnen uw organisatie iets kunnen gaan betekenen.Together we achieve more!