Personal Group Training

Personal group training

In een zelf samengestelde of door ons samengestelde groep trainen aan jouw persoonlijke doelstelling. Bij BredaPT bieden wij Personal group training aan om toch doelgericht te kunnen trainen op jouw doelstelling maar tegen scherper tarief. In groepjes van minimaal 2 en maximaal 8 personen zullen deze trainingen plaats vinden. Daarnaast zal je met de Personal group training net als bij de reguliere personal training gebruik kunnen maken van ons volledige coaching aanbod. Dit betekent dat je ook een voedingsadvies op maat ontvangt en wanneer nodig een advies met betrekking tot supplement gebruik wanneer hier de behoefte aan is. 

De opzet van de training is om in één uur het gehele lichaam te trainen, dit zal in verschillende trainingsvormen aangeboden worden. Het zal een intense training zijn waarbij aandacht is voor zowel kracht als conditie. Daarnaast is het grote voordeel van een groep dat je elkaar kan ondersteunen en je samen progressie kunt boeken. 

Dus wil je samen met vrienden en/of familie trainen, meld je dan samen aan en help elkaar verder met de Personal Group Training