BredaPT Pre-hab/Re-hab

MEDISCH PERSONAL TRAINING

Bij medisch personal training hanteren we dezelfde structuur als bij de reguliere personal training maar dan zal hier een medische doelstelling centraal staan. Daarnaast zijn de trainers die de MPT verzorgen altijd ook fysiotherapeutisch onderlegd en zijn zeer goed in staat om de fysiotherapeutische kennis en ervaring te implementeren in het geven van een medisch personal training. Kenmerkend voor de MPT-trajecten zijn de twee varianten die de richtinggevend zijn voor het traject.

BredaPT Pre-Hab: Personal Training met het accent op preventie.

BredaPT Re-Hab; Personal Training met het accent op revalidatie.

Wanneer er een MPT-traject gestart wordt voorafgaande aan een medische gebeurtenis starten we een Pre-hab personal training (Pre-hab PT) traject op. In dit traject gaan we samen de voorwaarden scheppen voor optimaal herstel na bijvoorbeeld een operatie. Cijfers hierover zijn ook eenduidig en bevestigen dan ook dat hoe fitter je een medisch event in gaat, hoe fitter je er ook weer uitkomt, better in, better out. Dit heeft dus op termijn ook een positieve invloed op je uiteindelijke herstelproces en het resultaat daarvan. Wij staan u graag bij om voor u het maximale resultaat te behalen.

Aan de andere kant hebben we de Re-hab personal training (Re-hab PT) traject, dit traject kunnen we opstarten na afloop van een medisch event waarbij er meer aandacht nodig is om het herstel te optimaliseren. Tijdens dit traject gaan we samen met u doelstellingen bepalen voor een gericht revalidatie traject en eventueel return-to-sport. Tijdens het Re- hab PT traject hebben we iedere sessie meer tijd en ruimte om gerichter te kunnen werken aan uw doelstelling. Een Pre-Hab of Re-Hab traject duurt 60 minuten in tegenstelling tot een fysiotherapeutische behandeling van 30 minuten. Dit is een van de grote verschillen met de reguliere fysiotherapie die wij aanbieden.

Heeft u behoefte aan een uitgebreid en gespecialiseerd traject gericht op preventie of revalidatie? Neem dan contact met ons op om samen te kijken wat voor u de passende mogelijkheden zijn.

Together we achieve more!