Personal Training

Personal training

Bij BredaPT betekend personal ook echt personal. Na een uitgebreide intake en het verhelderen van je doelstelling(en) word je gekoppeld aan een van onze trainers. De doelstellingen kunnen uiteraard erg variëren. Onze trainers zijn overal op voorbereid en in staat om jou naar je gewenste doelstelling te begeleiden doordat wij een uitgebreide kennis hebben van het lijf en de werking daarvan. Daarnaast werken wij veel samen met verschillende specialisten waardoor jij altijd de begeleiding krijgt die je echt nodig hebt!

VANAF DE START

Nadat je gekoppeld bent met een van onze personal trainers gaan we starten met het uitstippelen jouw persoonlijke macro-traject. Het BredaPT macro-traject is een door ons ontwikkeld concept waarbij we samen een drie-fase plan doorlopen. Deze fases zijn ervoor bedoeld om doelgericht en door middel van maatwerk jouw persoonlijke BredaPT macro-traject zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

In de Micro-fase zullen we door middel van een aantal testen en vragenlijsten aanvullend op de intake en zo helder mogelijk beeld krijgen van jou als persoon en je fysieke staat op dat moment, een nulmeting. Daarnaast gaan we bouwen aan een goed fundament door middel van techniektrainingen om de kans op blessures in de toekomst te verkleinen.  Nadat de voorwaarden geschept zijn om de belasting wat op te gaan bouwen komen we aan in de Meso-fase.

 

In de Meso-fase gaan we de door ons samen opgestelde doelstelling(en) implementeren in de trainingen. Dit kan een sport specifieke doelstelling zijn maar ook bijvoorbeeld het verliezen van lichaamsgewicht. Nadat dit in samenspraak tussen jou en jouw trainer goed loopt stappen we door naar de Macro-fase.


De macro fase is de fase waarin we ons het langst zullen bevinden. Hierin zullen we doorgaan tot de doelstelling(en) zijn bereikt. Wat maakt deze fase nou anders dan de vorige twee fases? De vorige twee fases zijn voorwaardelijk om deze fase goed te doorlopen. Vanaf hier gaan we structureel bouwen aan een betere versie van jou in fysiek en mentaal opzicht. Door middel van de specifieke trainingswetmatigheden die wij in het trainingsprogramma verwerken hopen we hiermee zo optimaal mogelijk progressie te kunnen bewerkstelligen. Tijdens de verschillende fases evalueren we de dingen die wij zien en houden wij jouw vooruitgangen nauwkeurig bij. 

Daarnaast zorgen wij ook voor een passend voedingsadvies wat aansluit op jouw doelstelling. Tevens kunnen wij ook advies geven over eventueel supplement gebruik wat zou kunnen dienen als aanvulling op jouw traject. Tot slot is jouw trainer altijd bereikbaar via e-mail of whatsapp, dit om je vragen die je tussentijds hebt te kunnen beantwoorden en je mindset tijdens het proces zo scherp mogelijk te houden.