EgYM

WE MAKE THE GYM WORK FOR YOU.

De E-GYM is de meest geavanceerde elektronische trainingscirkel van dit moment. Door deze nieuwe manier van elektronisch trainen kunnen wij u sporten op een andere manier dan gebruikelijk aanbieden Het voordeel van de EGYM is dat je training 30 minuten duurt en volledig gepersonaliseerd wordt. Het traject begint met een intake en een krachtmeting. Tijdens deze intake nemen wij kennis van uw doelstelling, persoonlijke situatie en eventuele beperkingen voor het trainen. Vervolgens stellen wij de EGYM af op uw behoefte en voeren we een krachttest uit als 0-meting. Met deze 0-meting bepaald de EGYM op basis van leeftijd, geslacht en trainingservaring een individueel trainingsprogramma voor u. Na 6 weken doen we dit opnieuw en bekijken we de resultaten die in 6 weken tijd behaald zijn. De kracht van de EGYM is dan ook dat de 6 weken cycli continu geregistreerd. Na de nieuwe meting wordt op basis van uw resultaten en nieuwe cyclus in gang gezet, en zullen trainingsvariabelen zoals snelheid, weerstand en bewegingsuitslag aangepast worden naar uw behoefte voor de optimale trainingsprikkel.

Om het trainen interactiever en leuker te maken heeft de EGYM een intuïtieve Touch display. Hierop kun je door middel van een externe prikkel zorgen dat de trainingsvariabelen die op dat moment het beste bij jou past gehandhaafd worden. 

Daarnaast voert EGYM structureel nieuwe updates door op basis van de meest recente beschikbare wetenschap. Dit zorgt ervoor dat het werkt dat u in de cirkel verricht zo optimaal mogelijk wordt ingedeeld. Ook worden er programma’s gemaakt voor specifieke ziektebeelden zoals Diabetes en hartproblematieken.